Verkoopstyling

Een huis kopen noemen we wel de aankoop van ons leven. Daarom mag je de verkoop van je huis, ook wel  de verkoop van je leven noemen! Goed om hier wat extra aandacht aan te besteden. Wij kunnen je helpen om je woning zo snel mogelijk te verkopen, voor de beste prijs!

Verkoopstyling advies € 95,00 

Een mondeling advies voor de gehele woning. Samen lopen we de woning door en geven je zoveel mogelijk tips om de woning zo goed mogelijk te verkopen. Na afloop ontvang je het E-book “Je huis verkoop je zo!’ Handig met checklists en voorbeeld foto’s.

Digitaal verkoopstyling advies € 95,00

Een advies voor de gehele woning, zonder dat we een afspraak hoeven te maken. Jij filmt de woning volgens onze richtlijnen van voortuin tot zolder. Dit kan gewoon met je smartphone. Wij geven je een uitgewerkt verslag met zoveel mogelijk verkooptips voor jouw woning. Samen met handige checklists en voorbeeld foto’s!

Basisstyling € 300,00

De styling voer ik uit, liefst voor de gehele woning. De accessoires, beddenspreien en kussens krijg je in bruikleen, zodat bij bezichtigingen de woning net zo netjes is, als op de foto. Je hoeft dus verder niets aan te schaffen om de woning te stylen.

Tip: Handig om de foto’s direct na de styling te laten maken!

Meubileren vanaf € 950,00

Een lege woning beoordelen op een foto is best moeilijk, Zodra er iets in staat, is er een referentie kader om te beoordelen hoe ruim de kamer is.  Maar als een ruimte sfeervol ingericht is, trek dat de aandacht natuurlijk veel meer. Wij hebben de mogelijkheid om een woning te meubileren en een fijne sfeervolle uitstraling te geven. In het filmpje onderaan deze pagina, laat ik u zien hoe dat in zijn werk gaat.

Prijzen excl. BTW.