Woningfotografie

Met mooie foto’s, maken we een goede indruk en maken we de beste kans om ons huis zo goed mogelijk te verkopen. Wij besteden hier graag de aandacht aan, die het verdient. Een goede presentatie is het belangrijkste middel bij de verkoop van je woning!

Ook als je je huis niet te koop gaat zetten, is het ontzettend leuk om een mooie reportage van je woning te laten maken. Je mag best trots op je woning zijn en laten zien hoe creatief je bent geweest. We maken de reportage geschikt voor Youtube en facebook zodat je het makkelijk met je vrienden kan delen. Laat zien wat je in huis hebt!

Pakket fotografie compleet          € 300,00

Een complete fotoreportage, incl. 360 graden foto’s, en film. De hoogtefoto zit hier niet bij, maar is apart bij te bestellen voor € 45,00.

Pakket styling en fotografie compleet          € 350,00

Eerst kom ik bij je langs voor een advies op maat en ontvang je het boekje “Je huis verkoop je zo!”. Vervolgens maken we een afspraak voor het maken van de fotoshoot. Voor we de foto’s en het filmpje maken zorgen we eerst dat alle puntjes op de i staan, voor het beste resultaat. De hoogtefoto zit hier niet bij, maar is apart bij te bestellen € 45,00.

               

Losse diensten:

Woningfotografie        € 175,00

Complete fotoreportage van de woning, binnen en buiten.

360 graden foto’s          € 90,00

Complete set incl. virtuele tour.

Film                                      € 90,00

Een film waarbij de gehele woning in beeld komt, gemonteerd incl. bijpassende achtergrond muziek. Goede aanvulling op de Funda advertentie en handig voor het posten op youtube en facebook.

Hoogte foto                    € 90,00

Er zijn woningen die prachtig in beeld komen vanuit de lucht. Ook geschikt voor 360 graden foto!

De prijzen zijn incl. BTW

Bestelformulier Fotografie

Klik aan wat je wilt bestellen, op de pagina lees je de details. Nog vragen? Stel ze gerust.


Professionele fotografie pakketten, voor het beste resultaat! Maak je keuze.
Losse diensten, fotografie en film.