Verkoopstyling

Een huis kopen noemen we wel de aankoop van ons leven. Daarom mag je de verkoop van je huis, ook wel  de verkoop van je leven noemen! Goed om hier wat extra aandacht aan te besteden. Wij kunnen je helpen om je woning zo snel mogelijk te verkopen, voor de beste prijs! Geld verdienen met de verkoop van je huis, dat kan!

Advies                  € 100,00

Een mondeling advies voor de gehele woning. Na afloop ontvangt u het E-book “Je huis verkoop je zo!’

Fotostyling          € 125,00

Vlak voor de foto’s genomen worden, zetten we de puntjes op de i, zodat alles tip top in orde, op de foto wordt vastgelegd.

Basisstyling         € 295,00

De styling voer ik uit, liefst voor de gehele woning. De accessoires, beddenspreien en kussens krijg je in bruikleen, zodat bij bezichtigingen de woning net zo netjes is, als op de foto. Je hoeft dus verder niets aan te schaffen om de woning te stylen. Als er iets meer moet gebeuren dan alleen de puntjes op de i, maak ik graag een offerte op maat.

Meubileren          vanaf € 850,00

Een lege woning is lastig te beoordelen van een foto. Een foto van een lege kamer geeft nou eenmaal niet veel weer dan een paar muren. Zodra er een functie aan wordt gegeven, kunnen we inzien hoe groot een ruimte is en wat er voor mogelijkheden zijn. Neem contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

  

Style het zelf pakket huren? Dat kan!   Compleet inclusief het e-book “Je huis verkoop je zo!” € 295,00

Zeer compleet pakket met gordijnen, spreien en kussens en de nodige accessoires, plantjes en vaasjes met bloemen voor alle kamers! ( uitgaande van een gemiddelde woning met 3 slaapkamers) Kies de kleur die al aanwezig is in de ruimte en het meest bijpassend is. Zachte kleuren werken het best. Ook handig voor verkoopstylisten!

 

 

 

 

Ook per ruimte te bestellen:

  • Woonkamer € 65,00
  • Keuken € 17,50
  • Sanitair (badkamer en toilet)  € 20,00
  • Master bedroom  € 60,00
  • Slaapkamer  (jongen of meisje) € 40,00
  • Kinderkamer (jongen of meisje) € 40,00

Hier komen alleen de verzend of bezorgkosten nog bij!

Alle prijzen incl. BTW!

Bestelformulier Verkoopstyling

Klik aan wat je wilt bestellen, op de pagina lees je de details. Nog vragen? Stel ze gerust.


Professionele styling voor het beste resultaat, uitgevoerd door onze styliste! Maak je keuze. We nemen contact op om een afspraak in te plannen.
Style het zelf pakket incl. het boekje "je woning verkoop je zo!"