terug naar verhuisservice

De nieuwe woning                                                               

Aankleding

Advies voor de aankleding en inrichting. We werken samen met een professioneel interieurinrichter en deze heeft voor ons een geweldige assortiment map gemaakt die u thuis kunt bekijken. Vanuit huis kunt u uw wand, raam en vloerbekleding uitkiezen en deze wordt voor u deskundig op maat aangebracht in de nieuwe woning.

Inrichting

Een interieur advies voor de nieuwe woning. Een nieuwe inrichting of liever zoveel mogelijk behouden als in de oude woning. Het kan allemaal. Ook voor het interieur hebben we een prachtige catalogus, met meubels die op uw comfort uitgezocht zijn.

Wat kunnen we meenemen van de oude meubels en wat is er nog aan te schaffen. Hoe brengen we de gezellige sfeer van de oude woning over op de nieuwe. Geen probleem, desgewenst maken wij foto’s van de oude situatie om zoveel mogelijk de sfeer vast te houden. Foto’s en schilderijen kunnen op dezelfde manier weer opgehangen worden door onze handyman.

Ook het aansluiten van apparatuur zoals wasmachine, computer, tv, telefoon en verlichting is voor onze handyman een kleine moeite.

Aanpassingen

Zijn er specifieke aanpassingen nodig in de woning door fysiek ongemak, geen probleem. Onze Seniorkeur adviseur brengt in kaart wat de behoefte is en zorgt dat de aanpassingen aangebracht worden in de nieuwe woning.

Adreswijzigingen

Adreswijzigingen en overzetten van bestaande abonnementen en contracten kunnen wij voor u verzorgen.