Welkom bij Bontekoe verhuisservice.

Ontzorgen van A tot Thuis!

Bontekoe verhuisservice sluit uitstekend aan, bij mensen op leeftijd of met een fysieke beperking, maar kan ook een uitkomst bieden wanneer u druk bezet bent. Uit onderzoek is gebleken dat een verhuizing in de top drie van stressvolle gebeurtenissen staat! Wij hebben bedrijven geselecteerd, die uw verhuizing ontspannen kunnen laten verlopen met een beetje gezelligheid en een vakkundige aanpak.

Fijn om 1 aanspreekpunt te hebben!

Wij leggen contact met betrouwbare partners om uw verhuizing, opleveren van oude woning en inrichten van de nieuwe woning van A tot Thuis te regelen en laten een offerte op maat maken. Wij hebben al onderzocht wie de beste prijs – kwaliteit verhoudingen hebben. We gaan niet uit van de goedkoopste partij, maar de beste! Als u gebruik wilt maken van onze dienst voor bemiddeling, vragen we een vast tarief van € 500,00 incl. BTW.

Graag komen we u thuis bezoeken voor een vrijblijvend gesprek, waarin u uitgelegd wordt wat de mogelijkheden zijn en het ontvangen van een advies op maat.

Wat kunt u van ons verwachten?

Klik op de foto voor verdere info.

  • De nieuwe woning- wat gaat/kan er mee? Een interieur-plan en begeleiding bij de aankleding van de nieuwe woning. Ook als er aanpassingen nodig zijn in de nieuwe woning, is dat geen probleem.

  • De verhuizing- inpak-werkzaamheden, het loskoppelen en bevestigen van apparatuur etc. en de verhuizing zelf waar alles weer op de juiste plaats wordt gezet.

  • De oude woning- wat blijft er achter, oplevering van de woning, verantwoord afvoeren van bruikbaar en niet bruikbaar interieur. Opleveren van de woning, bezemschoon en bij koopwoning incl. vakkundig verkoopadvies.

  • Assistentie bij het versturen van adreswijzigingen en overzetten van lopende contracten.

    Bestelformulier verhuisservice