De Wooninspiratie dag 2016

Leaflet voorkant Leaflet achterkant

Welkom op de Wooninspiratie dag 2016!

Op zondag 20 maart organiseren Bontekoe Verkoopstyling en Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout de Wooninspiratie dag 2016 Aalsmeer – Uithoorn.

Kooyman B.V. opent haar deuren tussen 11.00 en 16.00 uur om u op een informele manier, kennis te laten maken met diverse bedrijven op het gebied van wonen en wooncomfort. 26 lokale bedrijven laten zien wat zij in ‘huis’ hebben onder het genot van een hapje en een drankje. EKZ Makelaars heeft een heuse Barista ingeschakeld om u te voorzien van een heerlijk kopje koffie. Philippo Keukens neemt de Chef mee en zal heerlijke hapjes voor u gaan bereiden. Daar blijft het niet bij. Kwaliteitsslagerij Eijk en Veld zorgt voor onder andere een heerlijk broodje beenham en eveneens wat lekkere proeverijen. We willen de kinderen op de Wooninspiratie dag graag blij maken met schminken en glittertattoos.

Wat is er allemaal te zien:

Het Woonplein

De makelaars, 5 in totaal, laten u zien wat op dit moment het actuele woonaanbod is en helpen u graag op weg met de Open Huizen Dag op 2 april. Niet alleen het bestaande woonaanbod is onder 1 dak te bekijken, ook fase 3 van het nieuwbouw project Legmeer-West zal te bewonderen zijn. En bewonderen is het goede woord, want woningen als deze zijn werkelijk uniek. Koop Lenstra en Vorm Ontwikkeling presenteren op de Wooninspiratie dag het project “DE TOEKOMST”, met zijn bijzondere Smarthomes. Ze zijn in die zin uniek dat ze allemaal worden uitgerust met ‘VORMOtica’, wat een andere benaming is voor ‘domotica’ (huisautomatisering). Maak gebruik van deze kans om te zien hoe de woning van de toekomst met al zijn vernuft er uit ziet.

Het Infoplein

Rabobank regio Schiphol is aanwezig voor al uw vragen op het gebied van financieren en verzekeren. Verder kunt u informatie inwinnen bij de twee aanwezige notarissen en tevens over duurzame oplossingen voor de woning en verhuizen.

Het Bouwplein

Diverse bedrijven op gebied van woningverbetering staan voor u klaar om u te laten zien wat er tegenwoordig mogelijk is op gebied van ‘Wall-art’, verbouwingen en ook raam- en vloerbekleding en sierbestrating voor het exterieur. Bijzonder zijn onze comfortinstallateurs die u advies kunnen geven over het aanpassen van een woning met betrekking tot de zorg. Bijvoorbeeld voor seniorenwoningen.

Het Trendplein

Onze stylisten en interieurontwerpers staan voor u klaar om u te helpen bij de ideale indeling of aankleding van uw woning. Verder is er veel te zien op gebied van keukens, badkamers, prachtige meubelen, woonaccessoires en bloemen!

Kortom, dit mag u niet missen. Wij hebben er zin in!!

Wonen in de gemeente Uithoorn en Aalsmeer is leuk!

Locatie Kooyman Sierbestrating & Tuinhout, Poelweg 2 De Kwakel

Meer informatie op www.wooninspiratiekaart.nl