Huis verkopen

Makelaar inschakelen of liever zoveel mogelijk zelf doen

Tegenwoordig houden we graag zaken in eigen hand. Feit blijft, je huis verkopen met behulp van de makelaar blijft het verstandigst. Wat is je huis waard? En onderhandelen is nog niet zo eenvoudig. Er komt gewoon heel veel bij kijken.

Wil je het toch zelf proberen dan kan dat. Uiteindelijk is het toch de markt zelf, die het moet doen. Zichtbaar zijn op een zo goed mogelijke manier is waar het uiteindelijk om gaat. Op de site van Vereniging Eigen Huis staat een duidelijk stappenplan hoe je dit aan moet pakken.

Funda

Funda is het platform voor de woningmarkt en onderdeel van de NVM, je hebt een makelaar nodig om je huis op Funda te kunnen plaatsen. Plaatsing op Funda is aan te bevelen maar wel prijzig, met name als je er een filmpje, foto’s, plattegrond en 360 graden foto’s bij wilt plaatsen, wat tegenwoordig gepromoot wordt om hoog in de ‘ranking’ te komen. Het kan ook zonder Funda, een facebook advertentie kan ook goed werken.

Facebook

Goed zichtbaar zijn op Facebook is niet zo moeilijk. Wie heeft er tegenwoordig geen Facebook account? Hier plaats je voor een paar tientjes een prima advertentie, met foto’s, filmpjes, teksten zonder extra kosten!

Bovendien wordt een woning erg vaak verkocht aan mensen aan de rand van je netwerk. Dus als twee vrienden jouw advertentie delen, ben je er eigenlijk al!

Een advertentie op facebook is heel gemakkelijk zelf te maken. Hij kan gratis geplaatst worden binnen je eigen netwerk. Vraag of je vrienden hem delen, dan bereik je al meer. Wil je het echt goed doen, dan maak je een betaalde advertentie vanaf  € 14,00 ! Je kan al je media toevoegen en de doelgroep invullen waarbij jij denkt dat jouw woning past. Je weet dat zelf het best, tenslotte ben je zelf ooit voor deze woning gevallen! Wel adviseer ik je om mooie foto’s en evt. een filmpje te laten maken, een pakkende tekst toe te voegen en een plattegrond. Pak het vanaf het eerste moment goed aan! De eerste twee weken zijn het belangrijkst!

Hulp nodig?

Geen probleem! Wij stellen met veel plezier de advertentie voor je op. Gratis en voor niets als je een fotografie pakket van ons afneemt. Je betaald alleen de kosten voor je advertentie op Facebook en evt. andere diensten die je van ons afneemt, zoals verkoopstyling, pakkende tekst schrijven en wat dacht je van een hoogtefoto?!

Huis kopen@huisboek

Op de facebook pagina  ‘Huis kopen’ kan ik voor jou een advertentie samenstellen, die je zelf kan delen. De pagina staan nog in de kinderschoenen, maar laten we het een kans geven om te groeien! Door je advertentie zoveel mogelijk te delen en te laten delen door je vrienden, bereik je een enorm publiek!

Bestelformulier Fotografie

Klik aan wat je wilt bestellen, op de pagina lees je de details. Nog vragen? Stel ze gerust.


Professionele fotografie pakketten, voor het beste resultaat! Maak je keuze.
Losse diensten, fotografie en film.