Senior serviceĀ 

Ontzorgen van A tot Thuis!

Ziet u uzelf niet meer met dozen showen en weet u even niet meer waar te beginnen om de woning klaar te maken voor verkoop! Dat is heel begrijpelijk hoor. Wij bieden een complete service bij het verkoopklaar maken van de woning en komen u ook graag helpen met het woonklaar maken van de nieuwe woning.

Waar moet u aan denken bij deze dienst?

  • inpakken en uitzoeken van uw inboedel. Wat mag er mee, wat mag een nieuwe bestemming krijgen. Wij nemen de tijd om u te helpen.
  • Styling van de woning voor een ideaal beeld bij verkoop. Dit kan over het algemeen gewoon met uw eigen meubels en accessoires. Waar nodig kunnen we iets toevoegen uit onze eigen voorraad.
  • Heeft de nieuwe woning aanpassingen nodig of wilt u tips of hoe de nieuwe woning weer ook weer als thuis gaat voelen? Als Senior keur adviseur kom ik u graag een professioneel advies geven.
  • Ook voor de verhuizing kunnen we u op weg helpen, we hebben een fijn contact met een uitstekend verhuisbedrijf. Fijn om op een gemoedelijke manier uw verhuizing ontspannen te kunnen laten verlopen.

Graag komen wij u thuis bezoeken voor een vrijblijvend gesprek, waarin u uitgelegd wordt wat de mogelijkheden zijn.